Mda…

O noua surpriza, de care recunosc , momentan nu sunt  foarte mandra , pentru ca anticipez un moment dureros curand :(.Nu stiu cum a reusit , pentru ca n am observat vreun training in prealabil , vreo schema secreta , nimic , am vizionat doar finalul incheiat ce i drept cu succes .Varianta inversa nu o cunoaste inca , de asta si spun ca urmeaza o mare cazatura pe jos.De fapt , s ar putea sa am surprize ca la prima , nu?Orice e posibil.Eu astept sa vad care e varianta castigatoare :).S a intamplat ca si cu cotrobaitul prin sertare: a inceput subit, fara anunt, in lipsa prezentei mele , in liniste….

Sa recapitulam momentul cu sertarele , care zilnic arata cam asa .Asta era una din zilele bune 😀

P.S. narghileaua este doar pentru decor, sa ne intelegem 🙂

Iar noua descoperire arata cam asa :

Anunțuri

11 gânduri despre “Mda…

  1. da, era inevitabil:d. Andreea a descoperit destul de repede cum se coboara..Se aseaza pe burta si isi lasa incet picioarele pe langa pat pana atinge podeaua. Eventual arata-i Dariei de cateva ori schema asta si s-ar putea sa scapati de o grija:)

  2. Bravo,Dariuta!Ce tacticoasa e!Antonia a luat-o in sens invers,mai intai a coborat din pat si abia mai tarziu a invatat sa se urce…si-a mai luat si cazaturi,cred ca e inevitabil ,te poti astepta si la asta!pupici si asa,Daria,fii perseverenta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s