Copilul rac

Nu cred in zodii, cred doar ca exista coincidente intre ele si personalitatea, caracterul  unui om.Insa descrierea copilului rac , de mai jos , chiar e mai mult decat coincidenta , e chiar Daria.Un rac dintr o fecioara si un leu :).Ramane de vazut daca cifrele ii vor fi prietene, respectiv matematica , in rest este intr adevar un copil extrem de sensibil , de iubitor, de lipicios, un copil dornic de explicatii non stop , chiar daca are doar 1 an si aproape 4 luni, un copil care iubeste toti cainii si pisicile de pe la bloc, sau ciobanescul personal :), un copil care isi intrerupe subit orice activitate si se sperie  daca ridicam tonul , iar ei ii suna a cearta intre noi ( apropo de asta , de cand o am pe ea , incerc sa nu mai vorbesc atat de tare -defect profesional 🙂 ), un copil dependent de mine :).

„Copilul Rac ( perioada 21 Iunie – 22 Iulie) are ca planetă dominantă Luna, iar cuvântul cheie al acestei zodii este “EU SIMT”. Familia, căminul şi mai ales mama sunt extrem de importante pentru el. Este un copil sensibil, visător, cald, iubitor şi foarte emotiv. Are o mare nevoie de afecţiune, înţelegere şi atenţie continuă.

Este destul de dificil, dar minunat să creşti un copil Rac. Practic ai în mână un amestec de emoţii, poezie, umor şi o lecţie despre cum putem iubi necondiţionat, din tot sufletul. Aşa ceva ne învaţă copilul Rac.

Mama este foarte importantă în viaţa lor şi dacă se simt neglijaţi, acest lucru îl va ţine minte toată viaţa. În nici un caz nu trebuie să fiţi agresivi cu ei, un zâmbet sau o replică glumeaţă are mult mai mult efect decât mustrările.

Problemele din casă sau certurile din familie pot aduce mari suferinţe unui copil Rac deoarece el are nevoie să se simtă în siguranţă. De aceea vă recomand să evitaţi certurile, discuţiile aprinse în prezenţa sa. Copilul Rac simte nevoia de a avea un loc al lui special, camera lui, cutia lui cu bomboane, simte nevoia de a fi protejat. De aceea în general sunt foarte legaţi de mama mult după vârsta când alţi copii devin independenţi.

Pentru a nu deveni “adulţi” dependenţi de matca lor este foarte important să-l determinaţi să-şi exprime sentimentele cât mai des. Îmbrăţişaţi-l des, intens, pentru că le place mult acest lucru şi astfel îl veţi ajuta să iasă mai uşor din carapace şi să nu devină un copil introvertit, agresiv.
Copilul Rac se simte bine în natură şi iubeşte mult animalele, îi place să aibe grijă de ele. Îi plac jocurile liniştite chiar preferă să stea mai mult în casă alături de fraţi şi părinţi, în general îi place armonia. Imaginaţia lor bogată trebuie cultivată, stimulată prin lectură şi artă. De asemenea sunt atraşi de matematică şi informatică.”

Anunțuri

2 gânduri despre “Copilul rac

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s