O convorbire cu tati, tati

Zilnic, de cateva ori pe zi , Daria cere telefonul sa l sune pe Alin.Are nu are timp de ea , ii face pe plac si stau la discutii cateva secunde , alte ori minute bune pana cand se plictiseste gaza mica.Pana acum apelativul folosit cel mai des in a l chema era Iaia.” Tati” era un cuvant folosit si pe post de mama si pe post de apa sau celelalte „multe ” cuvinte ale ei.Insa , dupa indelungi vizionari ale unei reclame a unor biscuiti, vizionari zilnice la domiciliu sau in supermarket la standul biscuitilor cu pricina, ne am trezit cu Daria ca l striga pe Alin – tati.De data asta constient.Dimineata , cand se trezeste si nu l vede in casa , il cauta strigandu l tati, dupa care se uita la mine si imi spune foarte serioasa ” tati, pa” , adica tati a plecat la servici.Apropo, e prima ei propozitie :).Ieri au stat la taclale cateva secunde inainte de masa, timp in care mi a spus cum il striga pe tati si pe bunica.

Anunțuri

18 gânduri despre “O convorbire cu tati, tati

  1. Ce dulce e:). telefonul e o mare atractie si la noi. In fiecare zi trebuie sa ma conversez cu ea cand sunt la servici:).
    Vad ca sunteti bine amandoua:). Cel putin asa se aude la tine:d

  2. :)) noi nu il strigam la telefon… am ramas tot la stadiul de mangaiat si pupat telefonul atunci cand auzim vocea lui tati… uneori il ia si il intoarce pe partea cealalta in speranta ca el e ascuns in spatele telefonului. Pe mine ma ajuta mult discutiil lor, mai ales atunci cand Maria e maraita. Vocea lui Sorin e magica si o linisteste instant. 🙂

    • pai si noi am trecut initial prin stadiul asta ;).Ce m ai amuzat cu pititul dupa telefon.Stii ca ei chiar au o figura f convingatoare cnd isi propun sau au in cap cate ceva :)).Mi o imaginez indignata ca nu l gaseste :)).Si p la noi e cam la fel cu vocea care o linisteste , prezenta nu :)).Tot eu sunt baza ….

  3. Se pare ca, copiii din ziua de azi au o pasiune pentru vorbitul la telefon.Si la noi e dezastru,trebuie sa vorbeasca musai cu oricine suna.E tare dulce cum spune ea tati.Pupam fetele frumoase.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s