Comune despre fete

Este un articol despre pasiuni comune ale fetelor( uitat in draft de ceva vreme) .De toate felurile , alimentare, sociale, jucarii, reclame tv , etc.Nu pot sa nu le remarc , sau sa nu mi amintesc ca Daria facea identic o activitate, sau ca ii placea sa manance ceva anume.Sau ca ma minunez cand vad ca Ingrid prefera aceleasi jucarii, desi exista cutii intregi cu jucarii de toate felurile, marcile, varstele, posibile.

Ultima a fost acum cateva zile, cand Ingrid a descoperit ( si ea ) ligheanul de rufe.Nu mai exista cel roz , e verde acum.Dar interesant la culme, incat n a scapat netestat.Ba , i a placut atat de mult incat s a uitat admirativ minute in sir pe langa ea.

Deliciul culinar comun este spanacul.Care spanac nu l declar totusi un viitor ingredient de succes, in cazul lui Ingrid.Pentru ca am experienta Dariei, care l a adorat pana pe la vreo 2 ani, apoi a fost , este de fapt, un aliment ce provoaca mari probleme doar daca apare in fata ochilor, apai sa fie gustat.Ingrid il adora, ar manca numai spanac de ar fi dupa ea.La fel mamaliguta cu lapte, ambele fete au placut o de la prima degustare.

Amandoua musca(u) din lamaie cu cea mai mare pofta.Si inclusiv mie, care sunt o mare consumatoare de lamai, mi se face gol in stomac.

Spuneam de jucarii……pai din muntii de jucarii, Ingrid prefera fix ce ii placea si Dariei.Este si ea pasionata de carti, inceputul identic cu al Dariei si al oricarui alt bebelus de fapt, gustate, mancate colturile.

Amandoua au o doza de reticenta cu persoanele straine.Daria a pastrat o si acum.Copiii mei nu au fost genul ala de copii care trec in bratele oricui usor, nu, deloc.

Sunt convinsa ca este doar inceputul.Pentru ca urmeaza altele, pentru ca Daria va fi un exemplu pentru pitica , pentru ca implicit ii va imprumuta din obiceiuri, activitati.

Pana atunci ,  Ingrid se afla la etapa incercarilor, aia de vreau dar inca nu pot.Si incearca …sa mearga, sa vorbeasca, sa descopere .

 picture-057       WP_20140527_010

 

WP_20140523_016    WP_20140523_015   WP_20140523_018

  WP_20140526_008 WP_20140526_010 WP_20140526_013 

 

picture-078

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s